marți, 5 octombrie 2010

Expuneri, dialoguri despre Anthony Bloom

Organizatorul acestui colocviu cum îl numește domnia sa este jurnalistul Cătălin Bogdan sprijinit de Preasfintitul Vasile Someșanul și voluntari ai Bisericii Studenților din Cluj Napoca.

foto: Olga Bersan

2 comentarii:

  1. IUBIREA,e sentimentul ce-l mai frumos,mai nobil, si mai profund.pentru-ca vine de la DUMNEZEU.Cine are ca tatal pe Dumnezeu,din inima lui va curge rauri de iubire si intelepciune,si cat de frumos ar fi, daca noi oameni am trai in iubire, uni fata de alti ,si impreuna fata de DUMNEZEU....

    RăspundețiȘtergere
  2. Iertați-mă că vă răspund cu întîrziere! Ce aș putea să mai adaug?Nimic de la mine.

    Foarte adevărat ceea ce spuneți și știu că nu citați din cărți ceea ce spuneți ci din ceea ce v-a învățat viața.Pentru elitiști poate părea banalitate... Mi-a spus părintele meu că pentru dumneavoastră e un efort colosal acela de a putea pune degetul pe tastă, de a o atinge. Mai exact,folosiți o sîrmă cu care bateți tastele... Dumneavoastră le atingeți cu greutate dar cu folos, alții le ating fără să conștientizeze facilitatea aceasta, nefiind paralizați, însă orice cuvînt e încărcat de sentențiozitate sau de urîciune și pustiire... Mă înclin și vă mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.