sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Spectacol de binefacere






Prea Sfințitul Vasile Someșanul - sufletul acestui proiect de asistență socială, ne invită la Spectacolul de binefacere pentru susținerea lucrărilor de edificare a Centrului de Îngrijiri Paliative ,,Sfîntul Nectarie” Cluj Napoca.


Duminică, 16 ianuarie, va avea loc Spectacolul de binefacere pentru edificarea Centrului de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului.

Evenimentul va avea loc în Sala Auditorium Maximum a Universităţii Babeş-Bolyai, începând cu ora 17.00, în prezenţa Preasfinţitului Vasile Someşanul.
INTRAREA ESTE LIBERĂ.

La spectacolul artistic participă:

Maestrul IOAN BOCŞA şi Ansamblul de muzică tradiţională românească ICOANE
Corul de Cameră Psalmodia Transylvanica
realizatorul TV George Stanca
actriţa Manuela Golescu
copilul Mihai Vârva

Cei care au contribuit cu sume importante la construirea centrului vor primi, prin tragere la sorţi, câte un tablou din cele donate de artiştii din ţară şi străinătate, care s-au alăturat proiectului.

Arhiepiscopia Clujului mulţumeşte, pe această cale, tuturor celor care au răspuns apelului lansat de Mitropolitul Bartolomeu, susţinând finalizarea Centrului de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie”, în care vor fi trataţi şi consiliaţi bolnavii de cancer şi familiile lor.

De la demararea campaniei, octombrie 2010, cu ajutorul dumneavoastră, la cele două etaje s-a adăugat mansarda, în prezent lucrându-se la acoperiş.

Donaţii se pot face în continuare, atât în cadrul spectacolului de binefacere, cât şi în conturile:

RO57BTRL01301205P1291801, în RON
RO07BTRL01304205P12918XX, în EURO.


RĂMÂNEŢI ALĂTURI DE NOI!

NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM ALINA SUFERINŢA!

sursa: http://www.radiorenasterea.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.