cerul
e o pasăre
în Dumnezeu(Daniel Turcea)

icoană Corina Negreanu

..........

REGELE MIHAI I A FOST CHIPUL NEAMULUI NOSTRU ROMÂNESC ÎNTORS SPRE DUMNEZEU. ODATĂ CU MAJESTATEA SA S-A STINS LUMINA UNOR GENERAȚII ÎNTREGI MODELATE DE DEMNITATE, ONOARE, MODESTIE, NOBLEȚE FIREASCĂ ȘI CUVÂNTUL DE CUVÂNT. S-A STINS UN MARE ROMÂN CĂRUIA I-A FOST INTERZISĂ ROMÂNIA. CEL MAI TRIST REGE, ÎN AGONIA EXILULUI SĂU DE PESTE 60 ANI. SPER CA ÎNDURERATUL NOSTRU REGE MIHAI I SĂ NE IERTE ȘI SĂ NE VEGHEZE DE LÂNGĂ TRONUL STĂPÂNULUI RĂSTIGNIT DE OM. CONDOLEANȚE SINCERE FAMILIEI REGALE ÎNDURERATE.


vineri, 12 iulie 2013

Invitație la expoziție de fotografii un pic altfel văzute

Cum am fost un pic plecată, anunț cu o ușoară întârziere că bunul și vechiul și fratele nostru Călin Nemeș care  a pus în mișcare mai bine de un an de zile  proiectul ,,FABRICA DE GÂNDURI BUNE”  vă invită


în perioada 11-17 iulie 2013 la
 expoziția 
FABRICA DE GÂNDURI BUNE ÎN 33 DE IMAGINI

aflată la demisolul Bisericii Ortodoxe Misionare a Studenților din Cluj-Napoca.Cuvânt de la Cuviosul Părinte Paisie Aghioritul (prăznuit în 12 iulie, ziua în care a trecut la Domnul):

Hai să construim o fabrică de gânduri bune. Dacă o fabrică produce gloanţe şi o aprovizionăm cu fier, va face gloanţe. Dacă o fabrică face potire şi o aprovizionăm cu aur, va produce potire din aur. Dacă o aprovizionăm cu fier, va face potire din fier. Ce gânduri vom pune în minte, aceea vom obţine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu