sâmbătă, 3 decembrie 2011

Invitație

De sărbătoarea hramului de iarnă ,,Sfântul Ierarh Nicolae”, Biserica Misionară a Studenților din Campusul studențesc B.P.Hasdeu, va invită marți 6 decembrie (2011), ora 18 după Vecernie care se va oficia de la ora 17, la seară de poezie cu actorul Florin Nan și colinde cântate de grupul corist al studenților basarabeni de la Academia de Muzică ,,Gh. Dima” din Cluj Napoca. Evenimentul va avea loc în sala de la demisolul Bisericii, str. B.P.Hasdeu, nr.45, Cluj Napoca.


Vă așteptăm cu bucurie și mare drag!



6 comentarii:

  1. Draga Corina, ce nu am inteles eu, mai ales de cand am plecat, ce este acela concert de colinde. Pentru mine concertul este ceva care ma implica emotional-pasiv, este un spectacol care se desfasoara sub ochi si e receptat fara implicare mea activa. Dar colindele...hm...cum doar sa stau si sa le ascult asa ca pe muzica simfonica??? Pai, nu pot. Cintarea aceea minunata de acolo trecuta prin buzele mosilor mei simt ca ma priveste si pe mine, de fiecare data si de aceea eu nu pot fi un spectator de colinde. AM simtit ceva similar in frumoasa intitulare de "Seara de colind si de poezie". Tare mult mi-a placut si mi-a adus aminte ca nu m-am lasat in 2009 pina cind nu l-am colidant pe Parintele din Aachen (GE) cu "Ce vedere minunata!" adica varianta noastra transilvaneana, dupa un "concert" la care toata lumea in Sfanta Biserica era smirna ca asa era cadrul... Nu am putut sa plec pina nu am colindat si l-am urat asa ca sa imi stampar focul...va doresc seri cu pace si frumusete. cu drag, c.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ma iertati pentru preluarea unor superbe texte fara acceptul Dvs. Sunt sigur ca multi se vor zidi citindu-le.

    RăspundețiȘtergere
  3. Părinte, am avut o zi așa de închisă la culoare azi luptîndu-mă cu metalitatea lui ,,las` că merge și-așa”, cu ,,mecanica” vieții creștine și cu căpoșenia, încît, sunteți singurul ,,feedback” pozitiv pe care l-am găsit aici. Vă mulțumesc pentru apreciere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristina,
    Iti multumesc si iti doresc și eu același lucru. Am să meditez la ceea ce mi-ai scris.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu cata legatura vor avea vorbele mele cu poezia si colindele:), dar cand am ajuns acasa incarcat atat la figurat cat si la propriu :) cu daruri de la Mos Niclolae:), si printre altele am scos si pachetelul cu sare gronjoasa:)), la intrebarea "...ptr ce?":) am raspuns: "pentru a pastra prospetimea frumusetii amintirilor de la Cluj":)

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragă Florin,
    știi tu analogia nefericită dar apoi revelatorie a poveștii ,,Sarea în bucate”...
    Mă bucur că ai ajuns cu bine, să-ți dea Dumnezeu sărbători frumoase, pline poezie și binecuvântare sfântă!
    Mulțumim!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.