miercuri, 27 ianuarie 2010

România de pe crestele munţilor


Sergiu Miron- un tînăr curajos şi ataşat de frumuseţile naturii ce se pregăteşte să dea admiterea la geografie, mi-a trimis şi public aici cu voia lui, fotografii din munţii patriei noastre, pe care i-a străbătut cu piciorul, aproape săptămînal, împreună cu un grup de studenţi voinici şi curajoşi de la bisericuţa noastră. Mărturisesc că mi s-a făcut dor de vremea studenţiei mele, cînd am survolat cu privirea ţara de pe crestele munţilor...Ce frumoasă e!...
Aşa că, sunteţi invitaţi la itinerariu pe culmi de munte.



Sergiu Miron în Munţii Lotrului


Vlad în Munţii Rodnei


Munţii Ţibleşului



Munţii Rodnei-panorame






Masivul Retezat






Panoramă din Rarău



Munţii Rîmeţului



Masivul Parîng








În Padiş

Tiberiu Corneliu şi stînca





Masivul Făgăraş










Munţii Ciucaşului






Panoramă din munţii Călimani



Bucegi



Apuseni, Poşaga




Pentru mai multe imagini:

3 comentarii:

  1. Magnific ... Cat de frumoasa este creatia lui Dumnezeu in starea ei naturala ! Un adevarat spectacol de lumina si culoare . O adevarata oaza de liniste si pace pt . sufletul nostru . Dincolo de aceste frumuseti , cred ca , acolo , fata - n fata cu martorii tuturor timpurilor : muntii , depresiunile , cerul , luna , stelele , soarele ... , suntem obligati sa vedem neputinta noastra de a exista in aceasta viata fara acordul lui Dumnezeu .

    RăspundețiȘtergere
  2. Fara cuvinte!Atat atunci cand ne plimbam cu privirile printre aceste bijuterii ale naturii pe care trebuie sa stim sa le pretuim,dar si atunci cand am vazut cuvintele "anonimului",sunt intru totul de acord!O deosebita remarca!
    Doar vazand aceste locuri si reamintindu-mi de excursiile mele prin tara,care bineinteles nu sunt atat de multe ca si ale lui Sergiu,dar avand aceeasi pasiune oarecum expeditia,ma "reincarc" pozitiv pentru o noua zi!
    Si acum facand legatura cu un subiect mai vechi de pe acest blog,iata un exemplu foarte bun de ocupare a timpului liber al copiilor nostri.Chiar daca poate pare sau e costisitor, as zice ca merita!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.